Ga naar inhoud

MASERATI MILLEMIGLIA CONCEPT 2020


sams

Aanbevolen berichten

Tussen 2004 en 2006 was Luca Serafini betrokken bij Formula Student events met het Unimore Modena raceteam, de zogenaamde Mad Modena Racers, nu Moremodenaracing.

Vroeger bracht HIJ daar meer tijd door dan op de universiteitscursussen, dat is zeker! Dat waren geweldige jaren in Bruntingthorpe Proving Ground. Rondrijden in talrijke Alfas, tijd doorbrengen met mijn vrienden, zwaaien met een driekleurige vlag na de finale van de wereldbeker van 2006!

MASERATI MILLEMIGLIA CONCEPT 2020serafinistile.com

Maserati’s roadmap naar de toekomst bevat nieuwe modellen en elektrificatie in de hele line-up. Vreemd genoeg laat het een broodnodige – essentiële – single-seat speedster achterwege. We weten dat Maserati volgend jaar een geheel nieuwe sportwagen zal lanceren, die een geëlektrificeerde variant zal hebben en een nieuw geëlektrificeerd jaar voor het merk zal inluiden. Het zal de GranTurismo voor een jaar vervangen, hoewel Maserati groter zou moeten worden. De concurrentie is hevig omdat steeds meer automakers strijden om de ogen – en de portemonnee – van Elektrische liefhebbers, en wat is een betere manier om een statement te maken dan een radicaal ontworpen halo-auto zoals de rendering hierboven?

Interieur

Binnenin is de Maserati MilleMiglia net zo gedetailleerd met een zandbeige ondergrond. Er is blootgestelde koolstofvezel, inclusief het vijfhoekige stuurwiel, en andere hoogwaardige materialen in het op de bestuurder. .....

Bron: https://denieuwsteautos.be/maserati-millemiglia-concept-2020/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Algemene Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid