Ga naar inhoud

TK 1993 Mazda MX5 NA 1.6-16v


Niko80

Aanbevolen berichten

Mazda MX5 in zeer goede staat met slechts 69700km (aantoonbaar met carpass), aan deze heb je nog jaren plezier voor weinig geld. Is te verzekeren als classic car (+15j) dus een zeer gunstig tarief (270€ per jaar!),ook het interieur is in zeer goede staat.Geen kosten te voorzien heeft op 62500km nwe bougies +kabels,filters,olie,ditributieriem (door ouderdom),nwe schroefophanging(gekeurd en met attesten) +originele wordt er ook bij geleverd ,nwe velgen en banden (originele zijn er ook bij)en remblokken.Is in mei nog blanco gekeurd. Het enige aandachtspunt is de kap die heeft een paar kleine scheurtjes door de ouderdom (nwe kost 320€)op de gekende plaatsen bij een MX5 (nwe kost 320€). Dit is een auto die ook dagelijks inzetbaar is. de vraagprijs bedraagt 4999€ of een DEGELIJK bod. Graag geen time wasters en tire kickers!!! MX5 'jes in deze staat en met deze kilometerstand zijn zeldzaam!!!

3694043127.jpg

3686815938.jpg

3665209644.jpg

Ass,gras or gas no one rides for free.

aangepast door Niko80
Link naar reactie
Delen op andere sites

gaan die bloembakken nog zo duur?

Dit is eentje voor iemand die net zoals Niko een kilometerfetisj heeft en een heel propere MX-5 zoekt. Bij mij was enkel dat tweede een echt criterium, wat dus ook de prijs beïnvloedt. Ben benieuwd of deze vlot weggaat.

Succes in ieder geval, Niko!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Koop eens gauw die velgen over?

Andere prioriteiten momenteel. En zou zelf eerder voor Wannatabes of iets anders JDM gaan. En dan moet ge weer gaan verlagen enz... Mens blijft bezig.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Nieuwe prijs 4999€, voor een mede forummer doe ik iets extra bij echte intresse.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Algemene Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid