Ga naar inhoud

Nissan Pulsar Nismo concept


Dimitri

Aanbevolen berichten

 

 

De Nissan Pulsar is nog kakelvers, maar nu al kunnen we in Parijs een extra dikke Nismo-versie verwelkomen!

Nismo - de sportafdeling van Nissan - heeft zich niet ingehouden bij het ontwerpen van de Pulsar Nismo. Officieel is het nog een concept-car, maar ga er maar gewoon vanuit dat de definitieve productieversie hier voor 99 procent op gaat lijken.

Om maar met het slechte nieuws te beginnen: Nissan meldt niet wat er onder de kap van z'n opgefokte Nismo ligt. Technische details komen later, tot die tijd kunnen we ons vergapen aan een Pulsar met een lekker overdadige bodykit.

De Satin Grey gespoten Nismo-Pulsar staat op 19-inch-lichtmetaal en is voorzien van een bodykit die het wellicht ietwat stoffige imago van de Almera-opvolger direct van zich afschudt. Gigantische luchtopeningen in de voorbumper en onder aan de bilpartij benadrukken de sportieve aspiraties van deze Pulsar. Centraal geplaatste dubbele uitlaatpijpen maken het plaatje samen met de rode details en koolstofvezel elementen rondom de auto af. Ook het onderstel is uiteraard onder handen genomen. Nismo kennende, heeft de Pulsar grote sprongen voorwaarts gemaakt. 

Het is nog niet bekend wat er onder de kap komt, maar Nissan is voornemens om van de Pulsar Nismo de snelste voorwielaandrijver op de Nürburgring te maken.

 

r18yrcpbu2h1.jpg

 

1xbyo3abywvq.jpg

 

oqxy3vlb676y.jpg

 

gtfy37ybgpqr.jpg

  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dik hok. Ben eens benieuwd wat ze ervan gaan maken, de gewone Pulsar is een zeer ruime en comfortabele auto met nogal weinig sportiviteit en dus niet echt een ideale basis. Anderzijds heeft Nissan/ Renault al genoeg bewezen dat ze enorm goede sportauto's kunnen maken.
 
De laatste sportieve Pulsar was de Pulsar GTI-R. In onze contreien nogal onbekend bij het grote publiek, maar dat was één van de beste hot hatches ooit: 4WD, schitterende motor, 230 pk, 0-100 in 5 seconden. En viel natuurlijk enorm goed motorisch te tunen, zoals bij elke sportieve Jap.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Algemene Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid