Ga naar inhoud

Mercedes-Benz Pick-up


Carlito

Aanbevolen berichten

post-70-0-63856100-1427699729.jpg

 

Nog voor het einde van dit decennium gaat Mercedes-Benz zijn productengamma in een veelbelovend segment uitbreiden met de lancering van de eerste pick-up van een premium-constructeur. Pick-ups zijn over de hele wereld populair, dankzij hun flexibiliteit, uitgebreide gebruiksmogelijkheden en laadvermogen van ongeveer één ton. Het verkooppotentieel ligt dus hoog.

"De Mercedes-Benz pick-up zal een mooie bijdrage leveren aan onze wereldwijde groeitargets", aldus Dr. Dieter Zetsche, Voorzitter van het Directiecomité van Daimler AG en Hoofd van de Mercedes-Benz Cars Division. "Wij gaan dit segment aanpakken met onze typische merkidentiteit en alle troeven die typisch zijn voor ons merk op het vlak van veiligheid, comfort, aandrijving en waarde."
Volker Mornhinweg, Hoofd van Mercedes-Benz Vans, voegt daar nog aan toe: "De pick-up past prima in onze `Mercedes-Benz Vans goes globa'-strategie (`Mercedes-Benz Vans gaat wereldwijd'): hij is als nieuw ontwikkeld model het ideale voertuig voor de internationale expansie van ons productengamma."

Een veelbelovend segment met de hele wereld als reikwijdte
Het segment van de midsize-pick-ups ondergaat momenteel over de hele wereld een transformatie. Steeds vaker worden pick-ups gebruikt voor privédoeleinden, en zowel professionele als privégebruikers vragen steeds nadrukkelijker naar voertuigen die specificaties hebben als een personenwagen.
Mercedes-Benz is de eerste premium-constructeur die op die marktverschuiving inspeelt door zijn eigen pick-up te ontwikkelen. De nieuwe Mercedes-Benz pick-up zal in eerste instantie mikken op markten in Latijns-Amerika, Zuid-Afrika, Australië en Europa, waar in dit segment zonder uitzondering aanhoudende groeicijfers genoteerd worden.

post-70-0-63856100-1427699729_thumb.jpg

  • Vind ik leuk 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Nog voor het einde van dit decennium gaat Mercedes-Benz zijn productengamma in een veelbelovend segment uitbreiden met de lancering van de eerste pick-up van een premium-constructeur

 

Eerste pick-up van MB?

 

Wat is dit dan? Een platenspeler?

 

wtefz6.jpg

  • Vind ik leuk 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Er is eigenlijk al op basis van de ponton een pickup gebouwd in zuid-Amerika.

Ik denk dat ze de eerste doelbewuste bedoelen. Die G is een pickup omdat ze anders teveel plaatwerk op dat lang chassis moesten vijzen

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Ondertussen is al door beide merken bevestigd geweest dat Mercedes zijn pick up gaat bouwen op basis van de Nieuwe Nissan Navara. Is geen slechte zaak, de vorige Navara was al de beste van zijn segment, en met de huidige zal het niet anders zijn denk ik.

 

Wie de nieuwe Navara nog niet gezien heeft:

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Algemene Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid