Ga naar inhoud

DRIVR.be


Wim

Aanbevolen berichten

geneva_2012_banner.jpg

DRIVR? Dat Playstation-spel? Nee, dat online automagazine. Kwaliteit van klassieke bladen meets nieuwe media. Reportages met huiseigen fotografie. Dagelijkse updates. Columns & classics. Rijtests & roadtrips. Verslagen & video's - meer dan droge informatie en dito tests. Gratis en met een gezonde portie rock 'n' roll.

Volg ons op Facebook & Twitter!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Haast nog vergeten te vermelden: DRIVR is – als enige autosite – genomineerd voor de Knack Weekend Blog Awards. Een hele eer, want er waren meer dan 3.000 inzendingen. Meteen een uitgelezen - pun not intended - kans voor ons om meer deuren te laten opengaan. De verdeling van de stemmen bedraagt 60% voor de jury, 40% voor jullie. Wil AutoMinded ons daarom plezier doen met een klikje?

Stemmen kan tot en met 29 april - eind deze week dus. Opgelet: DRIVR is genomineerd in de categorie ‘Niche’, en staat op de allerlaatste van tien pagina’s weblogs. Je moet dus in elke van de negen andere categorieën een stem uitbrengen alvorens ons te kunnen steunen, en daarna verplicht de registratie afronden om je stem te laten gelden.

Dank bij voorbaat, en een vat op het dak van Parking 58 als we deze binnenrijven!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

DRIVR eindigde gisteren derde in de categorie 'Niche'. Een dikke merci dus aan iedereen van AutoMinded die op ons gestemd heeft!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Algemene Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid