Ga naar inhoud

Lamborghini Huracan LP610-4


Phil

Aanbevolen berichten

Daar is hij dan eindelijk! Na diverse gelekte beelden en video’s hebben we dan eindelijk alle officiele beelden, informatie en specificaties van de Lamborghini Huracán LP610-4 voor jullie.

Zullen we maar met de motor en prestaties beginnen? Achterin ligt een direct ingespoten 5.2-liter V10 met 610 pk/560 Nm die gekoppeld is aan een “Lamborghini Doppia Frizione” (LDF) transmissie. Oftewel een versnellingsbak met zeven versnellingen en een dubbele koppeling. Net als de Gallardo beschikt de Huracán ook over vierwielaandrijving.

Het sprintje van 0 naar 100 km/u neemt 3,2 seconden in beslag en van 0 naar 200 km/u doe je in 9,9 seconden. De topsnelheid ligt volgens Lamborghini op 325+ km/u. Het gewicht van de Huracán LP610-4, zonder vloeistoffen, ligt op 1.422 kilo en dat zorgt voor een power-to-weight ratio van 2,33 kilo per pk.

Volgens Lamborghini is de Huracán volledig nieuw ontwikkeld en is deze auto voorzien van een ‘hybride’ chassis dat bestaat uit een combinatie van carbonfiber en aluminium. Het interieur wordt gedomineerd door een 12.3 inch full-color TFT scherm.

Vanaf januari is de Huracán te zien op 130 besloten preview evenementen in 60 steden over de hele wereld, zijn publieksdebuut is tijdens de autoshow van Genève in maart. In het voorjaar van 2014 zullen de eerste exemplaren uitgeleverd worden aan klanten.

De naam Huracán is een eerbetoon aan een stier die in augustus 1879 vocht in Alicante en zo sterk was dat hij gespaard bleef.

 

Bron: autoblog.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voorkant is :inlove:

Profiel heeft idd wat vreemde lijnen...

 

Achterkant is een ramp... Die zwarte rand onder, die parkeersensoren :lolz:, die uitlaten,...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Algemene Voorwaarden Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid